Tiny house kurs – Stjärnund 11-17:e juni 18

Tiny house kurs – Stjärnund 11-17:e juni 18

Image may contain: 1 person

Den 11/6 har du möjlighet att delta i ett fullständigt bygge av tinyhouse – hus på hjul! Under sju dagar kommer vi att gå i genom moment som behövs för att bygga ett hus. Detta är en fantastisk möjlighet att lära sig att konstruera ett hem med hållbarhet och miljömedvetenhet i fokus, och samtidigt få vara kreativ och lekfull i det estetiska arbetet. Vi är noga med att använda hälsosamma, och naturvänliga byggnadsmetoder och material.

Joshua Roxendal och Zelda Werner (ledare för kursen) vill, tillsammans med sina många erfarenheter och kunskapsområden, erbjuda en spännande och mångsidig kurs. Kursen kommer att vara mestadels praktisk men det finns också teoretiska inslag och personliga reflektioner. Vi garanterar massor att lära och erfara; praktisk konstruktion, materialanvändning, ritteknik och mycket mer. Kursen går i “less is more” – anda! Vi hoppas att vi får träffa er till sommaren, i vår vackra Dala-byggd.

OBS!
Läs poster och formulär för mer info och registrera er snabbt och snarast! Tinyhouse-kurser är populära och platserna ryker snabbt. Be smart – boka nu!

BOKA NU!